© 2015-2024 Pure Fisk | All rights reserved | Privacy | Cookies | Website built by Pure GraphX
Bijkomende info
Afkomst : Waddeneilanden.
Kokkels zijn miskent, meeste kennen de vongole terwijl deze al gekweekt worden.
Kokkels zijn fijner en zilter van smaak.
Bereiden : zoals met de Zeeuwse mossel zou bereiden.
Goed spoelen.
Verhit een pan met olijfolie, fruit hier in een sjalot of ui, knoflook naar wens, chilipeper, een beetje wortel en prei.
Voeg de kokkels hier aan toe even mee bakken met de groentjes zodat de schelp de eerste warmte voelt.
Blus met witte wijn of durf eens met vermout of ricard. Werk nog wat af met eventueel wat citroen en dille.
Opschudden tot alle schelpjes open zijn.
Gerelateerde producten
-
Canadese kreeft
€37,50 – €67,50 incl. BTW Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina -
Mosselen met Thaise curry prijs /kastrol
€13,00 incl. BTW Toevoegen aan winkelwagen -
Kreukels gekookt per 100 gr.
€4,70 incl. BTW Toevoegen aan winkelwagen -
Mosselen Bodemcultuur “GOUD” per 500g.
€8,00 incl. BTW Toevoegen aan winkelwagen